24h Concept

Zo snel mogelijk online of naar buiten

Concept Development

Direct op zoek naar je klant(en) met een zichtbaar, te ontwikkelen aanbod gebaseerd op een heldere formule.

Quick Start

Propositie-ontwikkeling
Functioneel ontwerp (wireframes)
Integratie website (online gaan)

Greyscale Sketching

Zelf aan de slag met je teksten, design, brand en identiteit (hier kunnen we zeker over adviseren).

Pricing / Features / FAQ

All you need to know to get started

24 Hour Concept

Zo snel mogelijk online of naar buiten

Quick start

Fundament propositie
Functioneel ontwerp (wireframes)
Integratie website (online gaan)

€ 1.600,- / 2.400,-

*Prijsindicatie. Je betaalt €300,- om van start te gaan.
Alle prijzen zijn ex. 21% BTW.

Wat betekent een concept in 24 uur?

24 uur staat voor 24 werk-uren. Dit betekent dat we 3 dagen blokken om een resultaat op te leveren. In overleg wordt besloten of dit 3 achtereenvolgende dagen zijn of dat het flexibel wordt ingericht. Dit is afhankelijk van jouw planning. Wij reserveren alvast 3 (achtereenvolgende) dagen om te gaan knallen!

Wat doen we in die 24 uur?

We begeleiden je en zetten samen het fundament neer voor jouw project of initiatief zodat het uniek, voor een specifieke doelgroep en vooral helder is. We zorgen dat je alleen werkt aan wat in deze fase nodig is, namelijk het afkaderen van je doelgroep en het creëeren van specifieke triggers voor fans tot partners en klanten.

Daarbij ondersteunen we je met functionele creaties zodat je zo snel mogelijk op zoek gaat naar je doelgroepen. Je verdwaalt niet in de wereld van eindeloze mogelijkheden en creaties, maar je laat je juist leiden door de vraag uit de markt en de ontwikkeling van je initiatief.

Waarom een concept in 24 uur?

Als je de benodigde resources hebt om van start te gaan is dit precies de tijd die we nodig hebben om een concept te lanceren, inclusief begeleiding en feedback. We hebben dus alles gestript wat je in onze ogen eigenlijk (nog) niet nodig hebt om zo snel mogelijkheid zichtbaarheid en interactie te genereren. 

Hiermee is deze service zowel geschikt voor initiatiefnemers die stapsgewijs willen investeren in kwaliteit (‘long term project’) of juist voor initiatiefnemers die snel iets willen testen of in willen spelen op een vraag, de actualiteit of een ontwikkeling in de markt (‘short term project’).

Hoe werkt de betaling?

Je betaalt direct €900,- en de andere €1.500,- betaal je na lancering, afronding, oplevering of overdracht, afhankelijk van nader te maken afspraken. Zo weten we beiden dat we serieus aan de slag gaan en onze agenda kunnen gaan blokken.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Waarom zo snel mogelijk online of naar buiten?

Op zoek naar je klanten, dat is wat je business maakt of kraakt. Creëren of ontwikkelen is leuk, maar we kennen de klappen die hierdoor kunt krijgen. Zo snel mogelijk online of naar buiten geeft je tijd om je concept aan te scherpen en je creaties af te stemmen op jouw klant en te vormen identiteit.

Ontwikkel dus alleen wat nodig is om gevonden te worden of om naar te kunnen verwijzen. Als je alles binnen ons domein stript, blijft dit over.

Wat wordt bedoeld met fundament propositie?

Tijdens de sessie ga je in een sessie van 4 uur tijd het fundament van je business neerzetten. Je wordt uitgedaagd om de juiste vragen te stellen en te beantwoorden.

Samen met onze expert kom je uiteindelijk tot een beeld van je ideale klant passend bij de fase van je project of initiatief. Ook wordt er nagedacht hoe deze het beste past bij jouw doelen en identiteit als initiatiefnemer.

Je kunt huiswerk voorafgaand en na afloop van de sessie krijgen om tot het best mogelijke resultaat te gaan komen.

Wat wordt bedoeld met functioneel ontwerp?

Een wireframe is eigenlijk een visuele weergave van je website waarop je potentiële klant wordt aangesproken, je product of service gepromoot wordt en/of waar je interactie wil genereren door een vraag, boodschap of statement met de wereld te delen. In deze weergave is nagedacht over de benodigde acties om succes te genereren. Er is geen verdere invulling gegeven aan de identiteit van het initiatief of de initiatiefnemer, anders dan het functionele dat nodig is om de boodschap uit te dragen. Hiermee zijn kleuren, foto’s, design en andere styling-elementen weggelaten.

Dankzij een wireframe leg je een goede basis voor het overzicht van de gestelde doelen. Je vertaalt de benodigdheden van je communicatie en conversie naar een visuele weergave dat voldoet aan de gestelde voorwaarden.

We benadrukken met ‘functioneel’ dat dit echt alleen gaat om een schets van de inhoud gericht op de gestelde doelen. Je bent zelf verantwoordelijk voor verdere invulling of doorontwikkeling van je identiteit. Je krijgt daarom een functioneel ontwerp gebaseerd op het initiatief, de initiatiefnemer en de contactgegevens. Dit is vertaald naar maximaal 3 verschillende pagina’s.

Wat wordt bedoeld met integratie website?

Als we iets ontwikkelen, zorgen we ook dat het online komt. Het functionele ontwerp gebaseerd op het initiatief, de initiatiefnemer en de contactgegevens wordt doorvertaald naar maximaal 3 pagina’s. Daarnaast wordt de eventuele techniek die samenvalt met onze andere services geïntegreerd, zoals bijvoorbeeld de techniek voor crowdfunding of lean funding.

Je bent over het algemeen zelf verantwoordelijk voor het vinden van een Hosting Provider, het registreren van een Domeinnaam of het voldoen aan eisen zoals een SSL Certificaat, Cookie Verklaring, Privacy Policy en bijvoorbeeld het opstellen van Algemene Voorwaarden. Ook ga je zelf aan de slag met je vindbaarheid in Google. We kunnen hier zeker over adviseren en onze kennis voor beschikbaar stellen, maar hier dienen apart afspraken over gemaakt te worden i.v.m. werk buiten de categorie conceptontwikkeling.

Wat kan ik met het resultaat?

Met het resultaat dat zichtbaar online staat kun je jouw eerste klanten gaan vinden, doorverwijzen en/of aansluiten. Echter is er nog zeker werk aan de winkel wat betreft je concept voordat het op zichzelf staat en daarbij is een website nooit echt af.

Je hebt zeker weten een mooie start gemaakt zonder (onnodig) veel tijd, geld en energie te verliezen aan creaties. Je kunt met dit functionele resultaat werken aan de volgende stap van je initiatief, waarbij je enthousiasme om gaat zetten naar toegevoegde waarde in de vorm van bijvoorbeeld sales. Uiteraard mag je het resultaat houden.

Is alles custom of tailor made?

We gebruiken een gestandaardiseerd format gebaseerd op onze kennis en ervaringen uit de praktijk. Deze houden we aan om snelheid en kwaliteit te kunnen garanderen voor een heldere en scherpe prijs.

Uiteraard is de invulling van dit format zo dat het uiteindelijk een custom of tailor made service betreft. Het is maar net hoe je het bekijkt. Ondanks dat wij aan iedere initiatiefnemer dezelfde vragen stellen, betekent dit dat er altijd unieke antwoorden gegenereerd worden die dienen als basis voor de (door)ontwikkeling van het initiatief.

Uiteraard mag je het resultaat ook houden en kun je dit zelfstandig en naar wens verder uniek maken of afstemmen op je behoeften.

Waarom een website?

Een website is tegenwoordig het visitekaartje van een initiatief en niet alleen om een goede indruk achter te laten of contactgegevens te delen. Dit is eigenlijk het meest actuele communicatiekanaal, vaak in combinatie met social media. Het wordt ingezet voor marketing, sales en informatie en stuurt een bezoeker vanuit dit centrale punt altijd door naar de juiste contactpersonen, producten en services of vice versa.

Om jou goed van dienst te kunnen zijn is het hebben van een zichtbaar initiatief online cruciaal. Wij bieden diverse services en integraties die gebaseerd zijn op het hebben van een eigen website voor het maken van een goede kickstart van je initiatief.

Voor wie is deze service geschikt?

Deze service is perfect voor starters, initiatiefnemers en projecteigenaren. Je hoeft dus zeker (nog) geen lopende of startende business te hebben.

Daarnaast hoef je ook niet deze ambitie te hebben. De service is daarmee tevens uitermate geschikt voor studenten en intrapreneurs die werken aan bijvoorbeeld onderzoeksprojecten en/of innovaties.

Ook is deze service zowel geschikt voor initiatiefnemers die stapsgewijs willen investeren in kwaliteit en hun route naar succes (‘long term project’) of juist voor initiatiefnemers die snel iets willen testen of in willen spelen op een vraag, de actualiteit of een ontwikkeling in de markt (‘short term project’).

N

Voor Starters

Perfect voor initiatiefnemers, projecteigenaren en (toekomstig) ondernemers.

N

Voor Oriënterende

Ook voor bijvoorbeeld studenten en intrapreneurs die werken aan onderzoeksprojecten en/of innovaties.

N

Zichtbaar resultaat

Functioneel concept waarmee je jouw eerste klanten zal gaan vinden, doorverwijzen en/of aansluiten.

N

Gericht op klanten

Zonder (onnodig) veel tijd, geld en energie te verliezen aan creaties werken aan de volgende stap van je initiatief.

N

Long term

Voor initiatiefnemers die met snelheid, maar planmatig en stapsgewijs willen investeren in hun route naar succes.

N

Short term

Ook voor initiatiefnemers die snel iets willen testen of in willen spelen op de actualiteit of een ontwikkeling in de markt.

Bulk Business

Begeleid je projecten of ondernemers (to be) vanuit onderwijs of bijv. gericht op acceleratie?

Onze services zijn perfect voor startende initiatieven. We begeleiden ze stapsgewijs naar de definitie van hun succes, gebaseerd op ervaringen uit de praktijk en ondersteund door onze methode en tools. We stellen graag een pakket samen!

Event (Co)Hosting

Opzoek naar een kickoff, launch of demo day voor je programma of wil je hieraan bijdragen?

We zorgen voor een compleet pakket van hosting tot multimedia gericht op zichtbaarheid, verbinding en interactie om jouw doelen als organisatie en die van de startende initiatieven tegemoet te komen. We stellen graag een pakket samen!

Direct bestellen

Our services

24 Hour Concept

Zo snel mogelijk online of naar buiten

Quick start

Fundament propositie
Functioneel ontwerp (wireframes)
Integratie website (online gaan)

€ 1.600,- / 2.400,-

*Prijsindicatie. Je betaalt €300,- om van start te gaan.

7 Day Challenge

Een explosie van zichtbaarheid

One stop shop

Fundament propositie
Publishing (foto, tekst, video)
Wireframes, mockup & website

€ 2.400,- / 3.500,-

*Prijsindicatie. Je betaalt €400,- om van start te gaan.

Concept Coaching

Heldere propositie, ideale klant

Back me up

Propositie-ontwikkeling
Business development (potentieel)
Customer development (ideale klant)

€ 3.500,- / 5.000,-

*Prijsindicatie. Je betaalt €500,- om van start te gaan.

Contact

Laat een bericht achter

Algemene VoorwaardenPrivacy Policy  /  KvK: 75400138  /  RSIN/BTW: NL860268305B01 

© 2019 - 2020 Start Lean Concepts  /  Maakt gebruik van de Start Lean Funding methode / Alle rechten voorbehouden